time-work
Щодня з 10:00 до 22:00
Доставка +38 (063) 291-30-30 10:00–22:00 Ресторан вул. В.Васильківська, 44 +38 (050) 425-04-04 пн – пт: 9:00–23:00 сб – нд: 11:00–23:00 вул. Г.Кірпи, 5-б +38 (068) 722-00-77 щодня: 11:00–23:00

#checkinGeorgia

Пісне меню

Пісне меню

Постувати чи не постувати — ось у чому питання.

Колись я хотіла піти до монастирю, знаєте такі дурні дівочі думки. Ні, не тому що я хотіла збагатити себе духовно або втекти від зовнішнього світу. Я просто хотіла тиші, звичайно перехотіла. Потім знову хотіла сходити, але вже до чоловічого, якось з хлопцями мені веселіше. Ну ви зрозуміли :)

Згодом до мене прийшов піст. Піст для мене — це жертва заради духовного зросту, такий собі вихід із зони комфорту. Тільки досягнув дна, ти прийдеш до чогось високого і ростеш, и розвиваєшся. Піст — це не тільки про їжу, це про душу, про свідомість, про силу, про любов.

Сьогодні я не буду торкатися тонких матерій, я поговорю з вами про їжу.

Відмова, вірніше обмеження себе їжою, це вихід із зони комфорту. У моєму випадку великий стрес, бо я люблю смачно поїсти :) Так і побачело життя наше пістне та гостре меню. Звичайно там ще була дуже задіяна моя зимова подорож до Грузії, але зараз не про неї.

Я приготувала гострий овочевий суп з цицаком, оджахурі з грибами, долму у савойській капусті з грибами, хачапурі аджарулі: один з корпоплею, баклажанами, болгарським перцем, а другий зі шпинатом та грибами. А ще хікалі: з рачийською червоною квасолею, зі шпинатом та грибами, з кортоплею, баклажанами та перцем. Закінчу цю трапезу сациві з баклажанами, рулетами з білокачанної капусти та горіхової пасти та чакапулі з вешанками. Буде смачно, та й гостро :)

Тому що у моєму світі потрібно завжди смачно готувати. Але ніколи не забувай, що смачно — це не тільки їжа!  Це душа, це свідомість, це сила, це любов.

Цілую, ваша Манана. 

Додано